Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремап на ALFA 156 1.9 JTD 105hp

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщение
    Да де проблеми няма, само е убил съединителя хахах. Да качваш случаен софтуер, който не знаеш от кого е правен е много разумно решение Нищо де добре спестени пари...
    Колега наистина се оказа че няма проблем просто саединителя беше мн зле както и притискателя!!! Смених го с едно комплектче валео и вече всичко е 6

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:44 ----------

В началото забравих да спомена че файловете който имам не са от нета, а от едно приятелче което работи в известен сервиз като помощник!!! Първо го помолих той да ми направи ремапа но ми каза че вляза ли в сервиза трябва да ме таксува 350лв!!! Но на следващия ден ми беше качил файловете за мойта кола на една флашка и ми каза оправяй се

Comment

И сега кой се смее последен ?
      ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
        И сега кой се смее последен ?
        Незнам ти ще кажеш

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
          Отиди при Вальо. Той успешно ще eкспериментира с колата...от Пловдив, макс. до Пазарджик ти давам
          Странно, бившата ми кола е с ремап от Вальо и минах малко повече, около 35000, а момчето на което я продадох е минал още 20000 и все още се движи някак. На сегашната ми вече 8000км и още е в движение. Как ги прецени тия 40км?
          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
          ex Alfa 156 1,9 JTD
          ex Alfa 75 1,8

Comment

Имам три коли мапвани от Вальо ! Около 60 - 70 000 км.
            Ама по въпросния път Пловдив - Пазарджик не съм минавал !
            Кво сега да не минавам ли от там ? Добре де няма да минавам, да не вземе да се чупи колата.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Той пътя за Пазарджик в момента е отбит по едни дупки , нормално да не стигнете с тея носачи от кашкавал.

Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
                Отиди при Вальо. Той успешно ще eкспериментира с колата...от Пловдив, макс. до Пазарджик ти давам
                Мммдаа,на двете ми алфи качих чип от Вальо иииииии, ами спрях да минавам по пазарджишкия път
                Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
                Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
                Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Без да се опитвам да адвокатствам, ама също съм с ремап от Вальо, вече над 2 години - нищо лошо не мога да кажа от момента когато го записахме, всичко беше коментирано и коректно тествано, обяснявано, както се оказа и в последствие - колата стана доста пъргава и приятна за каране, 3-4-5-та по-еластични, разход - една идея по-нисък, ако се кара спокойно, без никакви преправяния в последствие и експерименти.
                  Предполагам, колегата е имал проблем(и) с нещо друго по-колата си, та да е станал фал, точно след като са я мапнали...
                  Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

re

Тука като гледам всички при Вальо са ходили,само аз не съм,но мисля и аз да го посетя скоро време!!!
                    ALFA ROMEO 156 1,9 JTD (932B2) 77kW 105hp+++

Comment

То това ремапа при дизела стана като газов инжекцион при бензина само че при едното излиза 3 пъти по евтино отколкото при другото
                      и тея яки бегачки по 105 коня да станат 136 направо са като yamaha R1 не можеш да ги видиш
                      Last edited by SandoOne; d.m.y г., 22:18.
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                        Имам три коли мапвани от Вальо ! Около 60 - 70 000 км.
                        Ама по въпросния път Пловдив - Пазарджик не съм минавал !
                        Кво сега да не минавам ли от там ? Добре де няма да минавам, да не вземе да се чупи колата.
                        Темата ми стана малко като реклама на тоя Вальо,ще трябва да ме почерпи иначе аз пък знам една алфичка пак жтд със софт свален от ИНТЕРНЕТ мръднала е повече от 1 метър!!!,,,навъртяла е 56000 км. и продължава все така добре да си върви без абсолютно никакъв проблем.

Comment

Чета и се смея ..... та не ми стана ясно само колко километра пробег се считат за успешен ремап ?

Аз никога няма да дам на някой случаен да ми пипа колите

А за тия смелчаци дето наливат всичко що падне от нета - УСПЕХ момчета.
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщение
                            Чета и се смея ..... та не ми стана ясно само колко километра пробег се считат за успешен ремап ?

Аз никога няма да дам на някой случаен да ми пипа колите

А за тия смелчаци дето наливат всичко що падне от нета - УСПЕХ момчета.
                            Не знам Вальо ли визираш под случаен и що си мислите , че е случаен? И не е гаранция , че като идете в някой лъскав сервиз с много реклама, ще получите нещо по-добро и ще ви обърнат повече внимание. Пък , на който му е гробник колата и не знае как да е експлоатира може и 2 км да не мине.
                            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
                              Без да се опитвам да адвокатствам, ама също съм с ремап от Вальо, вече над 2 години - нищо лошо не мога да кажа от момента когато го записахме, всичко беше коментирано и коректно тествано, обяснявано, както се оказа и в последствие - колата стана доста пъргава и приятна за каране, 3-4-5-та по-еластични, разход - една идея по-нисък, ако се кара спокойно, без никакви преправяния в последствие и експерименти.
                              Предполагам, колегата е имал проблем(и) с нещо друго по-колата си, та да е станал фал, точно след като са я мапнали...
                              Не става въпрос за адвокатстване или реклама.Става въпрос че има хора като GammaRay ,които като им подадеш пръст те ще ти отхапят ръката и когато решиш че на такива не искаш да им помагаш ВЕЧЕ ,те започват да злобеят и да плюят на всякъде.Но свят широк и хора всякакви. Аз още чакам GammaRay да сподели колко коли е натрошил колегата.
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Ма колеги няма значение колко километра колата ви е минала след ремапа , ако всичко ви е ОК по колата и в изправност ще си карате на дълго и широко но ако нещо си е затръгвало ще ускорите смяната му .
                                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
                                X